Blacklargo Media
Betaalbare en professionele producties

Creatieve content versterkt de communicatie voor de overheid

Gebruikers van sociale media zijn visueel ingesteld. Dat betekent dat je minder mag vertellen en meer moet laten zien. Het schrijven van brieven, een medium waar gemeenten en andere overheidsinstellingen nu nog veel mee werken werkt niet op Facebook omdat mensen niet de tijd nemen om een grote hoeveelheid tekst tot zich te nemen. Video's grijpt de aandacht en hebben aantoonbaar meer effect. Voor de overheid houdt dat in dat effectieve communicatie-uitingen op een andere manier tot stand moeten komen. Als communicatiespecialist verandert je rol van tekstschrijven naar creatief ontwerpbureau. Gelukkig kan Blacklargo Media Producties je hierbij heel goed van dienst zijn. Wij leveren naast videoproductie ook een creatief design en marketingspecialisatie. 

Facebook laat steeds vaker videocontent zien op de tijdlijn. Video content genereert namelijk aantoonbaar meer betrokkenheid bij de doelgroep en zorgt hiermee voor meer rendement van de campagne. Vooral als het een campagne betreft met een hoger mediabudget is videoproductie vaak de slimste keuze.

Blacklargo Media Producties is een expert in videoproductie en video-marketing via sociale media zoals Facebook, Instagram en YouTube. Bovendien maken we gebruik van nieuwe technieken, zoals Drone videografie, waarmee je jouw gemeente in vogelvlucht in beeld brengt.